Contact » +32 479 53 62 84

Overzicht artikels

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende artikels

Dag beste clubbers, ook van uit mijn kot, wat geprutst aan een armsein. Dit is volgens mij al het gemakkelijk deel. Denk dat het volgende deel synchroon te laten functioneren met de stand van het pallet en de schijf die verlicht wordt de grootste uitdaging zal zijn.
Beste clubbers, Hier zitten we dan terug in ons kot na opschorting van de vergaderingen in augustus, allez 's nachts dan toch tussen 23.30 en 06.00 voor diegenen die in de provincie Antwerpen wonen. Iedereen mag gelukkig nog tijdens de dag buiten, maar wel met onze mooie mondkapjes :-). Alhoewel…
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Allen, Doordat we in een 2de piek zitten en in de provincie Antwerpen, is besloten om de vergaderingen voor de maand augustus op te schorten. We houden jullie op de hoogte. Het bestuur.
Dag beste clubbers, een klein verslag. Voneche: Plankjes met de oogvijzen gemaakt. Dienen om de ringleiding aan te bevestigen.
Dag beste clubbers, een klein verslag. ACDC: Spoor gelegd naar de brug. Rangeerstation eens uitgelegd.
Dag beste clubbers, een verslag. ACDC: Twee pendels zijn aangesloten en functioneren. Hoofdspoor is ook in orde. Tijdschakelaar is vervangen . Ledlampen zijn ook aangesloten. Baan functioneert weer op vakantiemodus.
Dag beste clubbers, een klein verslag. Eerst zijn we gestart met onze algemene vergadering gevolgd door koffiekoek happen.
Dag beste clubbers, een heeeel klein verslag vandaag. Voneche: Achtergrondplaten genummerd. Bekeken welke seinen er op Voneche stonden. Het is een twee standen sein. Dus de servo moet maar twee standen aannemen. Best daarvoor een lineaire servo voor gebruiken. Besloten om eerst een laag isomo aan te brengen en daar…
Dag beste clubbers, we hebben terug de drive te pakken, houden zo.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Dag allemaal, zoals jullie al vernomen hebben, mogen we vanaf 8 juni terug starten met onze vergaderingen. LET WEL, - dragen van mondmasker is verplicht. - als het kan respecteer de 1.5 m afstand. - handen wassen of ontsmetten. - niet komen als men zich niet goed voelt en of…
Dag beste clubbers, eindelijk groen licht. We zijn er weer stevig tegen aan gegaan.
Dit weekend nog bezig geweest met de automatisatie van de testbaan. Momenteel ben ik 2 gratis software programma's aan het uittesten, namelijk RocRail en JMRI.