Contact » +32 479 53 62 84

Overzicht artikels

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende artikels

Dag beste clubbers, een klein verslag. Voneche: Plankjes met de oogvijzen gemaakt. Dienen om de ringleiding aan te bevestigen.
Dag beste clubbers, een klein verslag. ACDC: Spoor gelegd naar de brug. Rangeerstation eens uitgelegd.
Dag beste clubbers, een verslag. ACDC: Twee pendels zijn aangesloten en functioneren. Hoofdspoor is ook in orde. Tijdschakelaar is vervangen . Ledlampen zijn ook aangesloten. Baan functioneert weer op vakantiemodus.
Dag beste clubbers, een klein verslag. Eerst zijn we gestart met onze algemene vergadering gevolgd door koffiekoek happen.
Dag beste clubbers, een heeeel klein verslag vandaag. Voneche: Achtergrondplaten genummerd. Bekeken welke seinen er op Voneche stonden. Het is een twee standen sein. Dus de servo moet maar twee standen aannemen. Best daarvoor een lineaire servo voor gebruiken. Besloten om eerst een laag isomo aan te brengen en daar…
Dag beste clubbers, we hebben terug de drive te pakken, houden zo.
Dag beste clubbers, eindelijk groen licht. We zijn er weer stevig tegen aan gegaan.
Dit weekend nog bezig geweest met de automatisatie van de testbaan. Momenteel ben ik 2 gratis software programma's aan het uittesten, namelijk RocRail en JMRI.
Dag iedereen, Zolang we niet ziek zijn, doen we verder ? Dit weekend me bezig gehouden met het koppelen van de computer, via de Digikeijs digitale centrale en de MARDEC Arduino, om wissels aan te sturen via de computer.
Dag de mannen, hopelijk nog allemaal gezond. Hier is alles nog Ok.
Dag beste clubbers, hopelijk nog iedereen gezond? Heb al contact gehad met leden en die zijn nog altijd ok.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Beste leden, Ten gevolge van de Corona-crisis verbiedt de gemeente Mol vanaf 16-03 alle bijeenkomsten. Het domein Zilvermeer wordt gesloten. We houden jullie op de hoogte. Het bestuur.