Contact » +32 479 53 62 84

Euromodelbouw 2019, Limburghal Genk

Geschreven door 

Dag beste clubbers,

het weekend zit er weer op. Moe maar voldaan.

Hierbij een klein verslag.

Opbouw: geen noemenswaardige problemen, de vloer was redelijk vlak.

Rijdagen:

  • Westerlo: paar probleempjes met een wissel aan de voorkant. In het schaduwstation stond ook een rails open, kunnen oplossen. Rijden zelf, ontkoppelen is een probleem bij veel volk aan de baan. Dan maar drie trammetjes achter mekaar laten rijden, is te doen maar de bestuurder mag niet afgeleid worden. Er is voorgesteld om meerdere camera's te hangen, zodanig dat men beter de afstand ziet tussen de trams. Dan zouden we meerdere schermen nodig hebben, zodanig dat we een totaalbeeld zien van de achterkant.
  • Strijkplank: Paar schakelaars haperen, wat niet onlogisch na twee dagen intensief gebruik. Misschien de schakelaars ontdubbelen en een controle kastje maken met al de schakelaars erop, verbonden met een computerkabel? Dan kan men makkelijk aan een kant van de plank gaan staan en alles bedienen.

 

Demontage: geen problemen, alles ging vlot. Om 19u15 waren we ingepakt en konden we huiswaarts vertrekken.

Algemeen: 's Morgens is het altijd koud in zulke hallen. Er is al dikwijls gepraat om sweaters of iets dergelijk met het logo van de club aan te schaffen. Daar moet nu eens werk van gemaakt worden. Iemand voorstellen van een fabrikant?

En namens het bestuur, hartelijke dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan het slagen van dit evenement.

Dat was het, tot de volgende......

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.